Onder VvE eigenaren is er een groeiende behoefte aan van verduurzaming. Met V3 kunnen VvE’s makkelijk en voor een zeer lage prijs geholpen worden met een goed verduurzamingsplan en het maken van verstandige keuzes.

De V3 app helpt elke VvE eigenaar in Nederland met het maken van keuzes in verduurzaming. Hiermee wordt de ambitie en verduurzamingsbehoefte van de hele VvE duidelijk en is het nemen van besluiten tijdens de Algemene Leden Vergadering geen complexe zaak.

V3 is een product van VASDplatform, het platform voor vastgoedbeheer innovatie. De VASD AI algoritmen en vastgoed data base genereren voor elke type appartement een efficiënt maatwerk onderhoudsplan met verduurzamingsadviezen. Dit wordt omgezet in 4 duidelijke verduurzamingskeuzes met kosten, opbrengsten en terugverdientijden. Van elke keuze is een informatieve video beschikbaar.

V3 brengt gemeenten en VvE eigenaren samen. De verduurzamingsplannen worden afgestemd met de gemeente zodat uw planning rekening houdt met de plannen van de gemeente voor de Energietransitie. Ook is er laagdrempelige communicatie tussen gemeente en VvE mogelijk met V3.

V3 maakt verduurzamen makkelijk!