Onder VvE eigenaren is er een groeiende behoefte aan van verduurzaming. V3 helpt eenvoudig en voor een zeer lage prijs VvE’s bij het maken van een goed verduurzamingsplan en het maken van verstandige keuzes.

V3 is een app die VvE’s helpt bij het verduurzamen. Met V3 kan elke VvE eigenaar in Nederland zelf keuzes maken in verduurzaming. Hiermee is de ambitie en behoefte van de VvE duidelijk en is het nemen van besluiten tijdens de Algemene Leden Vergadering geen complexe zaak.

V3 is een product van VASDplatform, het platform voor vastgoedbeheer innovatie. De VASD AI algoritmen en vastgoed data base genereren voor elke type appartement een efficiënt maatwerk onderhoudsplan met verduurzamingsadviezen. Dit wordt omgezet in 4 duidelijke verduurzamingskeuzes met kosten, opbrengsten en terugverdientijden. Van elke keuze is een informatieve video beschikbaar.

V3 brengt gemeenten en VvE eigenaren samen. De verduurzamingsplannen worden afgestemd met de gemeente zodat uw planning rekening houdt met de plannen van de gemeente voor de Energietransitie. Ook is er laagdrempelige communicatie tussen gemeente en VvE mogelijk met V3.

Verduurzamen is samenwerken!